Faglig Forum

- en møteplass for inspirasjon og kompetanseheving for profesjonelle dansearbeidere i Vestfold og Telemark

Faglig Forum og det regionale nettverk har som mål å bidra til å skape en felles identitet til faget og et eierforhold til den regionale dansearenaen. Dansekunstnere med lokal tilhørighet har stort behov for felles aktivitet og konstant dialog med nettverket om bl.a. organisering av arbeid, formidling, nye fagområder, tips og oppdaterte nyheter. Faglig Forum setter dansernes arbeidshverdag i fokus gjennom ulike aktuelle tema som ivaretar den enkeltes faglige arbeid og hverdagsutfordringer. Forumet skal bidra til et systematisk og godt samarbeid på tvers av kommuner og regioner og støtte dansernes interesser og behov i deres arbeid. I tillegg vil forumet oppfordre til samarbeid med regionale kulturorganisasjoner og øvrig kulturliv.

Det er et stort marked for dansearbeidere i Vestfold og Telemark og vi ser at behovet for et felleskap og miljø er godt for alle.

Faglig Forum er en møteplass for dansearbeiderne og synliggjøring av et fagmiljø i vekst. Det arrangeres workshops, kurs, klasser etc. som er med å bygge kompetanse og skape fellesskap.

Dansekunst i Grenland eier forumet. Spørsmål kan rettes til Karine Leonardsen, karine@dansekunstigrenland.no, som for tiden er hovedansvarlig.

Følg oss på Facebook for oppdaterte aktiviteter, les mer her.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.