Klassisk ballett

Kurs i klassisk ballett for voksne høstsemesteret 2021

KLASSISK BALLETT FOR VOKSNE HØST 2021

NOTA starter nye kurs i klassisk ballett for voksne. Dette semesteret blir det kun et kurs i klassisk ballett. Det blir et åpent nivå og vi jobber for å tilpasse til alle som er tilstede. Det anbefales likevel å ha noe erfaring eller kjennskap til klassisk ballett. Semesteret er på 14 ganger, og i tillegg håper vi å få til en felles avslutning. Det er oppstart i uke 35 og avslutning i uke 49. Vi holder til i dansesalen på kulturskolen i Porsgrunn (Gamle østsiden skole).

ONSDAGER 18.30-19.45 (kr. 1900,-) Klassisk ballet (danset før). Pedagog: Karine Leonardsen

Vi jobber både ved barren og ute i senter slik en klassisk ballett klasse er bygd opp. Ved å fokusere på holdning, kroppsbeherskelse, styrke og fleksibilitet er klassisk ballett en svært god treningsform. Vi utøver en estetisk kunstform og har selvfølgelig fokus på at dette skal være gøy! Vi jobber fram en koreografi i løpet av semesteret som vi viser fram for de andre gruppene på sommeravslutningen.

Klær: Gjerne ballettdrakt, thigts og softsko, eller ettersittende bevegelige klær og sokker.

Påmelding skjer til Karine Leonardsen; karine@dansekunstigrenland.no eller her.

Tlf. 970 77 969

Kurset betales i sin helhet før første kursdag. Første time er en prøvetime og dersom man ikke ønsker å fortsette vil hele beløpet bli tilbakebetalt.

Ønsker du å danse to partier, klassisk ballett og jazzdans? Da får du 15% rabatt på kursavgiften.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.