top of page

Sat, Feb 05

|

Ælvespeilet Kulturhus

Circus Absence (Avlyst)

Forestillingen er dessverre avlyst grunnet korona. Nye muligheter høsten 2022, følg med! Circus Absence er i byen! Halsbrekkende og morsom sirkusforestilling av Absence Crew for hele familien!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Circus Absence (Avlyst)
Circus Absence (Avlyst)

Tid og sted

Feb 05, 2022, 5:00 PM – 6:00 PM

Ælvespeilet Kulturhus, Storgata 164, 3915 Porsgrunn, Norge

Om arrangementet

Circus Absence er i byen! I skyggen av de fantastiske artistene står en fattig ryddegutt med en stor drøm om å få bli med i manesjen. Når det viser seg at den griske sirkusdirektøren er en storsvindler må ryddegutten ta affære. Og det bygger opp til et spektakulært oppgjør!

Absence Crew er tidligere norgesmestre i breaking og er kjent fra Norske Talenter og Mitt Dansecrew på TV2. De har produsert en rekke kritikerroste og populære teaterforestillinger, blant annet for Den Nationale Scene og Festspillene i Bergen. Ved å bruke breaking, en danseform med et tydelig gatepreg, til å formidle blant annet norske eventyr og tradisjoner har de skapt et tydelig og særegent uttrykk. Forestillingene kjennetegnes av spektakulære triks, humor og mye energi. Assosiasjoner til samtidsaktuelle temaer gjør de underholdende sceneshowene like relevante for voksne så vel som barn.

Samtidig som bergensbreakerne feiret sitt 20-årsjubileum i fjor har de også jobbet med sitt kanskje mest ambisiøse prosjekt hittil. Sammen med koreograf Jo Strømgren har de i denne helt spesielle sirkusforestillingen blandet de to dansestilene moderne og breaking. Et grep som har blitt tatt svært godt imot av publikum i alle aldre.

 Medvirkende: 

Koreografi: 

Andreas Roksvåg, Christopher Bottolfsen, Christopher Cardoso, Daniel Grindeland, Halvard Haldorsen, Hans Kristian Andersen, Piero Issa

 Utøvere: 

Christopher Bottolfsen, Christopher Cardoso, Daniel Grindeland, Halvard Haldorsen, Hans Kristian Andersen, Piero Issa, Alexander Andersen

 Regi: 

Jo Strømgren

 Kostymedesign: 

Linn Therese Michelsen

 Maskedesign:

Mette Noodt

 Sminke: 

Fie Baro

 Lysdesign: 

Einar Bjarkø

 Lyddesign: 

Bjarte Våge

 Tekniker for gjennomføring: 

Sondre Sivle Erenstsen

 Foto: 

Jarle Moe/Andreas Roksvåg

 Dramaturg:

Morten Kjerstad

Co-produsenter: 

jo Strømgren Kompani, Den Nasjonale Scene

Dele dette arrangementet

hel_logo_nora-rosa.png
bottom of page