top of page

søn. 04. juni

|

Porsgrunn

Dialogscenen - Arbeidsvisning

Dialogscenen er en arbeidsvisninger av ulike danseproduksjoner i startfasen. Her ønsker vi at dansekunstnere skal få testet ut sine ideér og vise sine prosjekter eller work in progress arbeid.

Dialogscenen - Arbeidsvisning
Dialogscenen - Arbeidsvisning

Tid og sted

04. juni 2023, 15:30 – 05. juni 2023, 16:30

Porsgrunn, Storgata 164, 3915 Porsgrunn, Norge

Om arrangementet

Arbeidsvisningen går i år av stabelen på Ælvespeilet kulturhus søndag 4. juni kl 15.30 på Scene 2. Visningen er åpen for publikum og vi ønsker alle interesserte velkommen for å se dansekunst på sitt ferskeste.

I etterkant av visningen samles deltakere, veiledere og NORAs stab for dialog med fokus på refleksjoner og tilbakemeldinger rundt kunstneriske prosesser og valg for hvert enkelt prosjekt, derav navnet Dialogscenen.

Her er de 4 ulike prosjektene som du får bli bedre kjent med på scenen:

Grensesprengende lek 

Medvirkende: Emma Jansen og Laura Perrot. 

Om prosjektet: En duett basert på to individer som forsøker å bli nær hverandre gjennom lek, oppgaver og utfordringer. Hva vil det si å se over kanten sammen? Hva betyr det for relasjonen å tøye grenser gjennom lek?

Duett Medvirkende: Astrid Ødegård og Tuva Ring. Om prosjektet: Mystisk råskap og rare former for å finne fysiske uvante og nye veier – med umenneskelige undertoner. Med utgangspunkt i ulike assosiasjoner vil vi rette tematikken mot menneskets ufiltrerte sider – ytterpunkter og kontrastene som befinner seg i følelseslivet. «Det indre dyret» - råskapen og kraften som hentes frem.

FACE TO FACE Medvirkende: Edwin Cabascango og Alma Engelsvoll. Om prosjektet: FACE TO FACE ønsker å skape en nøytral identitet, hvor vi utforsker hvor viktig eller uviktig identitet er.

Shaping This – Body and Object Medvirkende: Chollada Phinitduang og Pål Luis Sanchez-Paredes. Om prosjektet: Vi som mennesker former omgivelsene etter våre behov, og den menneskeskapte arkitekturen former oss og våre bevegelser. Denne stadige endringen og formgivningen av den fysiske virkeligheten påvirker vår måte å være på og bevege oss på.

Gratis inngang! Ønsker du å vite mer om Dialogscenen kan du lese på vår hjemmeside www.noradans.no.

Dele dette arrangementet

hel_logo_nora-rosa.png
bottom of page