top of page

Fri, Sep 29

|

Ælvespeilet kulturhus

Make me Dance

Panta Rei Danseteater En koreografert konsert som passer for flere generasjoner.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Make me Dance
Make me Dance

Tid og sted

Sep 29, 2023, 6:00 PM – 6:55 PM

Ælvespeilet kulturhus, Storgata 164, 3915 Porsgrunn, Norge

Om arrangementet

Gjennom bevegelse, lyd og tekst undersøker tre dansere og en musiker hvorfor de har blitt profesjonelle artister.

Make Me Dance er en forestilling som handler om valgene vi tar, og om de små, men samtidig universelle historiene som former oss som mennesker.

Make Me Dance er en energisk forestilling som passer for flere generasjoner. Forestillingen er inspirerende og vekker nostalgi. Bevegelsesmaterialet og tekstene er et resultat av diskusjoner mellom utøverne og det skapende teamet. Diskusjonene er basert på historier farget av hvordan det hele startet, og hvordan ønsket om å danse ble nøkkelen til fremtiden og kilden til utfordringer og suksess.

Make Me Dance er produsert av Brageteatret og Panta Rei Danseteater og er en del av det omfattende nasjonale prosjektet TILT.

Kunstnerisk ledelse og koreografi: Anne Holck Ekenes Koreografi: Pia Holden Dansere: Julie Drønen Ekornes /Nora Martine Svenning, Jens Jeffry Trinidad, Jon Filip Fahlstrøm Komponist og musiker: Improvisível (Marcus Amadeus Quelhas) Scenografi: Mie Dinesen Dramaturg: Elin Amundsen Grinaker Lysdesign: Thomas Evensen Co-produsent: Brageteatret Støttet av: Sparebankstiftelsen DNB, Kulturrådet, FFUK Passer for: Ungdom og voksne. 10+ Varighet: ca. 55 min

Foto: Lars Opstad

Dele dette arrangementet

hel_logo_nora-rosa.png
bottom of page