top of page

tir. 30. nov.

|

Porsgrunn

Test

Halsbrekkende og morsom sirkusforestilling for hele familien

Kjøp billetter på elvespeilet.no
Se andre arrangementer
Test
Test

Tid og sted

30. nov. 2021, 17:00 – 01. des. 2021, 17:00

Porsgrunn, Storgata 164, 3915 Porsgrunn, Norge

Om arrangementet

Circus Absence er i byen! I skyggen av de fantastiske artistene står en fattig ryddegutt med en stor drøm om å få bli med i manesjen. Når det viser seg at den griske sirkusdirektøren er en storsvindler må ryddegutten ta affære. Og det bygger opp til et spektakulært oppgjør!

Absence Crew er tidligere norgesmestre i breaking og er kjent fra Norske Talenter og Mitt Dansecrew på TV2. De har produsert en rekke kritikerroste og populære teaterforestillinger, blant annet for Den Nationale Scene og Festspillene i Bergen. Ved å bruke breaking, en danseform med et tydelig gatepreg, til å formidle blant annet norske eventyr og tradisjoner har de skapt et tydelig og særegent uttrykk. Forestillingene kjennetegnes av spektakulære triks, humor og mye energi. Assosiasjoner til samtidsaktuelle temaer gjør de underholdende sceneshowene like relevante for voksne så vel som barn.

Samtidig som bergensbreakerne feiret sitt 20-årsjubileum i fjor har de også jobbet med sitt kanskje mest ambisiøse prosjekt hittil. Sammen med koreograf Jo Strømgren har de i denne helt spesielle sirkusforestillingen blandet de to dansestilene moderne og breaking. Et grep som har blitt tatt svært godt imot av publikum i alle aldre.

Medvirkende: 

Koreografi: 

Andreas Roksvåg, Christopher Bottolfsen, Christopher Cardoso, Daniel Grindeland, Halvard Haldorsen, Hans Kristian Andersen, Piero Issa

Utøvere: 

Christopher Bottolfsen, Christopher Cardoso, Daniel Grindeland, Halvard Haldorsen, Hans Kristian Andersen, Piero Issa, Alexander Andersen

Regi: 

Jo Strømgren

Kostymedesign: 

Linn Therese Michelsen

Maskedesign:

Mette Noodt

Sminke: 

Fie Baro

Lysdesign: 

Einar Bjarkø

Lyddesign: 

Bjarte Våge

Tekniker for gjennomføring: 

Sondre Sivle Erenstsen

Foto: 

Jarle Moe/Andreas Roksvåg

Dramaturg:

Morten Kjerstad

Co-produsenter: 

jo Strømgren Kompani, Den Nasjonale Scene

Kjøpt biletter på elvespeilet.no

Dele dette arrangementet

hel_logo_nora-rosa.png
bottom of page