top of page

Sat, Oct 01

|

Dyringgården, nede mot elva

Veggen - Petrov, Ibsen, Moe

Opplev pop-up installasjonen VEGGEN i utendørs i Porsgrunns byrom. Forestillingen er gratis og det er bare å møte opp ved Dyringgården rett ved Seilmakerhuset. Vi byr på dansekunst og varm toddy.

Billetter er ikke på salg
Se andre arrangementer
Veggen - Petrov, Ibsen, Moe
Veggen - Petrov, Ibsen, Moe

Tid og sted

Oct 01, 2022, 8:00 PM – 8:30 PM

Dyringgården, nede mot elva, Storgata 154, Porsgrunn

Om arrangementet

Dansekunstnerne Fredrik Petrov, Jonathan Ibsen og Trine Lise Moe står bak videoinstallasjonen VEGGEN, som skal bringe liv til passive byrom og -strukturer. Popup-installasjonen oppfordrer de forbipasserende til å stoppe opp, løfte blikket og se sine vante omgivelser med nye øyne.

VEGGEN består av tre ulike solosekvenser som er utviklet og filmet hver for seg. Disse vises side om side og oppå hverandre slik at de utgjør en større helhet. Ved å sette sammen de separate sekvensene oppstår det også et rom og en fiktiv virkelighet som eksisterer bare der og da.

Den performative videoinstallasjonen ble laget under pandemien. Det er kunstnerens bidrag til å skape en fellesskapsfølelse i en tid der menneskelige relasjoner og samvær ble en mangelvare. Repetisjon, system og kollaps er bærende elementer i det koreografiske materialet.

Etter en periode der mange kulturopplevelser måtte foregå digitalt, ønsker skaperne også å trekke frem verdien av fysisk tilstedeværelse og fremheve kunstens egen bestemmelseskraft. Det å oppleve noe sammen, samtidig som det foregår på kunstens egne premisser.

Medvirkende Av og med: Trine Lise Moe, Jonathan Ibsen og Fredrik Petrov Set designer/ teknisk designer: Colin Eccleston Kostymedesigner: Zofia Jakubiec Filmfotograf og redigering: Jonathan Ibsen Lyddesigner: Fredrik Petrov Produsent: Trine Lise Moe Kunstneriske veiledere: Roza Moshtaghi, Tony Tran Støttet av: Norsk Kulturråd, Oslo Kommune, Dansens Hus og Bærum Kulturhus

Dele dette arrangementet

hel_logo_nora-rosa.png
bottom of page