top of page

Acerca de

Dialogscenen

Dialogscenen består av et kort residensopphold, kunstnerisk veiledning og arbeidsvisning. Her ønsker vi at dansekunstnere skal få testet ut sine ideér og vise sine prosjekter eller work in progress arbeid. Det unike med dialogscenen er muligheten til dialog, refleksjoner og tilbakemeldinger med andre kunstnere, veiledere og evt publikum. På den måten kan kunstnerne utvikle sitt prosjekt ytterligere.

 

Dialogscenen 2023 arrangeres 2.-4. juni  i Skien/Porsgrunn. Arbeidsvisningen går i år av stabelen på Ælvespeilet kulturhus søndag 4. juni kl 16.00. Visningen er åpen og gratis for alle som ønsker å se. I etterkant av visningen samles alle deltakere, veiledere og vår stab til dialog. Her tar vi oss god tid til hvert prosjekt, og det er særlig denne delen av arrangementet tidligere deltakere har trukket fram som det aller mest nyttige.blir det god tid tilinteresserte publikumer først og fremst for resten av deltakerne, men er også åpen for interesserte publikummere. Kunstneriske veiledere i 2023 er Inger Cecilie Bertrán de Lis og Siri Jøntvedt.

 

Inger Cecilie Bertràn De Lis

Kunstnerisk leder, koreograf og regissør for ICB Produksjoner. 

Jobber mye tverrkunstnerisk i egne produksjoner og har særlig fokus på forestillinger rettet mot barn og unge.

inger-cecilie-bertran-de-lis-1200x1600.jpg

Siri Jøntvedt

Aktiv på feltet i en årrekke som koreograf og danser, bl.a. i kompaniet Siri&Snelle, samt innen undervisning av veiledning av andre kunstnere.

Beskriver sitt kunstneriske arbeid som originalt, seriøst og humoristisk.

Portrettfoto.jpg
hel_logo_nora-rosa.png
bottom of page