top of page

OPEN CALL til Dialogscenen
NORA søker etter danseprosjekter i startfasen. Gjennom en to dagers residens hos oss skal prosjektet utvikles ytterligere for så å vises på Dialogscenen. Vi kan tilby to dager med studio hos oss samt en veileder som kan være et ytre øye og hjelpe til å med videreutviklingen i tillegg til teknisk veiledning og samtale med produsent for veien videre.


Residensen vil foregå fra fredag 4. – søndag 6. november. Det er et kriterie at søkere kan delta på hele opplegget.


Dialogscenen er vår minst høytidelige scene gjennom året og består av en miniresidens med påfølgende arbeidsvisning. Her ønsker vi at dansekunstnere skal få testet ut sine ideér og vise sine prosjekter, ferdige forestillinger eller work in progress arbeid. Det unike med dialogscenen er muligheten til dialog, refleksjoner og tilbakemeldinger med andre kunstnere, veiledere og evt publikum. På den måten kan kunstnerne utvikle sitt prosjekt ytterligere. Dialogscenen går i år av stabelen på Ælvespeilet kulturhus søndag 6. november kl 17.00. Visningen er først og fremst for resten av deltakerne, men er også åpen for interesserte publikummere.


Kriterier for søknad:

- Prosjektidéer og work in progress-arbeid som kan utvikles til å vare ca 5-15 min

- Profesjonelle dansekunstnere kan søke

- Søknad bør inneholde beskrivelse av stykket, motivasjon for å komme på mini-residens samt å vise stykket på denne type scene, CV for alle medvirkende

NORA tilbyr:

- Dekke av reise, rimeligste reisemåte

- Enkel overnatting to netter i airBnB eller lignende

- Veileder og inntil 6 timer med veiledning

- To dager med tilgang til studio, samt prøver på scenen.

- Visningsscene: Scene 2 i Ælvespeilet kulturhus med enkel teknikk

- Et lite prosjekttilskudd på 2000kr per pers.


Søknad sendes til karine@noradans.no, merk søknaden med "dialogscenen". Søknadsfrist er 14. oktober. Det plukkes ut inntil fire prosjekter og svar vil komme i løpet av få dager.


Kunstnerisk veileder er Hilde Ingeborg Sandvold.

Hilde er en norsk danser og koreograf med base i København. Hun er utdannet ved

the Danish National School of Performing Arts (2013). Som danser har hun samarbeidet med en rekke internasjonale koreografer og kompanier som f.eks. Hofesh Shechter og Ultima Ves. Som koreograf har hun blant annet koreografert for Den Kongelige Danske Ballett gjennom prosjektet Corpus. Hennes eget arbeid består av en rekke kortere soloforestillingen samt større samarbeid fremført over hele europa.

コメント


hel_logo_nora-rosa.png
bottom of page