top of page

Sommerkurs i Telemark og Vestfold!

Det er mange muligheter for danseglade, både barn, ungdom og voksne, til å danse i sommer. Her får du oversikt over sommerkursi både Telemark og Vestfold.


Dance Camp Grenland

24.-27. juni i Skien

Dance Camp Grenland er et uavhengig sommerkurs som holder til i lokalene til Skien ballett og dansesenter. De tilbyr klasser innenfor jazz, hip hop, klassisk ballett og moderne, og er for alle danseglade fra 12-100 år.


Dance Extreme

24.-27. juni på Studio Nille, Larvik

Fire klasser hver dag for deg fra 13-16 år. Det tilbys klasser innen hip hop, commercial, fusion, jazz, contemporary og HEELS.


Studio Nille Dance Camp

24.-28. juni på Studio Nille i Larvik

For barn fra 9-12 år. Det blir både dans, utelek og små turer i nærområdet. Dansecampen avsluttes med oppvisning for familie og venner.


Dansemoro på Studio Nille

5.-9. august på Studio Nille, Larvik

Fem av Studio Nille sine ungdomselever inviterer til GRATIS sommerkurs for barn i alderen 9-14 år!


MUSIKAL sommerkurs

12.-15. august i Skien

Jannicke Irwin Abrahamsen og Guro Larønningen Søvik inviterer til sommerkurs i musikaldans og sang/teater/formidling. For barn fra 10-12 år, ungdom fra 13 år og egne danseklasser for voksne. Kurset holdes på Skien ballett og dansesenter.

For mer info og påmelding kontakt Jannicke på abrahamsenjannicke@gmail.com


Summercamp SPOTLIGHT

24.-28. juni på Spotlight dansestudio i Sandefjord

Vi danser, spiser og er sosiale sammen i en hel uke, og til slutt har vi en liten opptreden for å vise frem alt vi har lært. Fra 8 år og oppover.


Sommerskole på Studio DANS

24.-27. juni på Studio DANS i Porsgrunn

For barn fra 8-12 år. Det blir fokus på en dansestil hver dag, sosialt opplegg og avslutning siste dagen.Vet du om sommerkurs som ikke står på listen? Meld gjerne ifra til oss!Bilde fra Dance Camp GrenlandComments


hel_logo_nora-rosa.png
bottom of page